VILLA D'OR
WENTELTRAPPEN
DE CARACTERE
ESPRIT RECUP'
DESIGN CONTAINER

FR | EN | NL
OVER VILLA D'OR
ONZE MERKEN
NIEUWS
VACATURES
PERS
LOGIN
lampesindustrielles-industriallamps-industrielelampen
ONZE MERKEN
De Caractere
Onder de naam van De Caractere verkoopt Villa d'Or oude bouwmaterialen in zijn puurste vorm. Of het nu gaat om oude vloeren, zoals cementtegels of terracotta plavuizen, gietijzeren kolommen of inrijpoorten, Villa d'Or is voortdurend op zoek naar unieke materialen die waardevast zijn en in de loop van de tijd alleen maar aan waarde en uitstraling hebben gewonnen. De materialen komen uit de hele wereld, met Frankrijk als hoofdleverancier.
Ga naar decaractere.com

Trappen van gietijzer
Villa d'Or is gespecialiseerd in de herproductie van gietijzeren trappen. Villa d'Or recupereert oude, Franse, 19e eeuwse gietijzeren (spil)trappen welke na nauwkeurige selectie opnieuw in productie worden genomen. In diameters van 108 tot en met 185cm heeft Villa d'Or een breed assortiment aan trappen beschikbaar.
Ga naar wenteltrap.nl


Esprit Recup'
Villa d'Or recupereert en ontwerpt unieke objecten en meubels op basis van afvalmaterialen. Onder de merknaam Esprit Recup' werkt Villa d'Or volgens het 'cradle to cradle' principe met als doel afgedankte materialen een tweede leven te geven, waarbij het nieuwe product de waarde van het oorspronkelijke materiaal overstijgt ('upcycling').
Ga naar espritrecup.com

Design Container
Villa d'Or verbouwt zeecontainers tot hippe, aantrekkelijke en vooral unieke gebruiksruimten met een 'touch of design'. De containers kunnen worden gebruikt voor opslag of als bureau, atelier, kantoor, winkel, vakantiehuis, woonhuis, buitenkeuken, fritkot, oliebollenkraam, etc.
Ga naar designcontainer.com

Volg ons op Facebook Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram
© Villa d'Or B.V. | Sinds 1995 | Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden